lisette van druenenJe kunt hier geweldig trainen in de mooie heuvels en het glooiende landschap. De ondergrond is van hard tot zacht. Nee niet zo zacht als in Nederland. Daarom is het wel verstandig om de paarden te beslaan of te voorzien van hoefschoenen.

Je kunt hier uren lang rondrijden, trainen of gewoon lekker relaxed van de natuur genieten. De bekende Schwarzer Mann ligt hier 6 km te paard vandaan. Je hebt daar geweldig mooie lange paden die heel langzaam stijgen en prachtige vergezichten. Je moet het gewoon zelf komen ervaren.

Het is zeker geen must om iets met de endurance te hebben om hier naar toe te komen. Het genieten met je paard is het belangrijkste.

Voor je paard hebben we 6 binnenstallen. Het is uiteraard ook mogelijk de paarden in een paddock of in de wei te zetten. Dit kan met schuilstal. Alles is natuurlijk netjes afgezet en voorzien van stroomdraad. De stallen worden opgestrooid en je kunt gebruik maken van heerlijk Eifelhooi. Krachtvoer kun je beter zelf meebrengen.

De zadelkamer kan worden afgesloten, zodat je zadel veilig kan worden opgeborgen.

In het weekend kun je de ritten rijden onder onze begeleiding. Je kunt ook zelfstandig op pad gaan: je krijgt dan een kaart of gps van ons mee met de routes die je kunt rijden. Net wat het beste past.

Wil je komen? Neem contact met ons op voor beschikbare data.