Je hebt behoefte aan rust en ruimte, een aantal dagen genieten van schone buitenlucht, groene heuvels en goed gezelschap, met of zonder paard. Of wil je tijdens je verblijf in onze B&B  eens een dagje meelopen bij het verzorgen van de paarden dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stal-Escapade ligt in de Schnee-eifel, net over de grens bij België. Niet ver vanaf de snelweg staat ons huis, midden in het dorpje Grosslangenfeld.

Eenmaal achter het huis geniet je van de vrije natuur, het weidse uitzicht over de velden, bossen, uitzicht op de paarden. Geen snelweg die je hoort, wel het geluid van de natuur, een knapperend kampvuur, de honden en paarden.

Zoek je een fijne plek voor je jonge paard in de opfok, om samen met andere maatjes op te groeien of  op zoek naar plek om met je eigen paard te trainen voor endurance, trec tochten of gewoon ontspannen ritten maken, dan zit je bij Stal-Escapade helemaal goed.

We zijn aangesloten bij ‘Eifel zu Pferd’: een netwerk van vakantielocaties voor ruiters. Dus ook voor trektochten kun je bij ons terecht voor een overnachting.

Ook zonder paard ben je natuurlijk van harte welkom. Wandelaars en fietsers kunnen hier genoeg aan hun trekken komen. Er zijn prachtige wandelroutes uitgezet. Vooral mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om van je verblijf  een echt relaxed weekend te maken in combinatie met diverse massages, mindfulness en meditatie etc. Zie ook de website http://www.Balance-in-Life.nl

In de winter kan er zelfs geskied worden: de Schwarzer Mann biedt dan mogelijkheden voor langlaufers, skiërs en sleetjesrijders.

Honden zijn welkom bij ons, mits ze netjes zijn opgevoed en met andere honden overweg kunnen.

Wij heten je graag van harte welkom. 

Gerhard