Stal Escapade ligt in de Duitse Eifel, vlak over de grens van BelgiĆ«. Het bedrijf in GroƟlangenfeld is zeer gemakkelijk bereikbaar en is circa 1 uur rijden vanaf Maastricht. We hebben 30 hectare weides met hoogteverschil en beeklopen waar de paarden puur bergwater kunnen drinken.

De afgelopen 10 jaar  zijn er al vele jonge paarden groot gebracht en hebben we momenteel weer plek in onze opfok groepen. Wij hebben zowel merrie als hengstengroepen die dagelijks gecontroleerd worden en in de winter bijgevoerd worden met hooi en brok. De brok krijgen ze in een eigen paddock en als het op is mogen ze weer bij elkaar in de groep. Prijzen zijn opvraagbaar via info@stal-escapade.nl

Alle weides zijn voorzien van een deugdelijke paarden omheining.

Momenteel hebben we ook plek voor 1-2 pensioen paarden die bij huis blijven en extra zorg kunnen krijgen.

In ons huis hebben wij een B&B en elke eigenaar die zijn paard wil bezoeken krijgt 1 nacht (1 persoon) per maand gratis aangeboden zodat je elke maand je paard kan bezoeken als je dat wenst. Natuurlijk kan je tegen betaling langer blijven of met meer personen (max 10 personen). Honden zijn welkom als die met onze honden samen kunnen.

Mensen met eigen paard zijn welkom om vanuit hier mooie ritten te maken. Wij zijn tevens een Eifel zu Pferd station (nr 34) en hebben beschikking over weide paddocks en boxen.

Voor de mens is er een grote zon weide, Jacuzzi, massage mogelijkheden , infrarood sauna en twee gril plaatsen (binnen en buiten).