Je hebt behoefte aan rust en ruimte, een aantal dagen genieten van schone buitenlucht en groene heuvels. Bezoek dan zeker de B&B. Deze is gelegen in het plaatsje Großlangenfeld in de Duitse Eifel, vlak over de Belgische grens en ongeveer 100 km vanaf Maastricht. Wandelaars, fietser, motorrijder, paardenliefhebber enz. zijn van harte welkom.

Genieten en ontspannen in een prachtige omgeving? Großlangenfeld biedt een scala aan mogelijkheden zoals,  wandelen in de natuur, in de winter skiën of langlaufen bij de Schwarzen man, fiets en motor gebruikers kunnen genieten van een heerlijke rit in de natuurlijke omgeving.

Wil je echt ontspannen tijdens je verblijf, zijn er mogelijkheden voor een massage of diverse workshops.  Check hiervoor de pagina van Balance in Life

Er zijn 4 slaapkamers ingericht voor gasten: 3 met twee eenpersoons bedden en 1 met een tweepersoons bed en een hoogslaper op de kamer voor 2 personen extra. Er zijn drie badkamers met een douche, wastafel en toilet. De bedden zijn natuurlijk voorzien van linnengoed en de handdoeken liggen klaar.

Een overnachting incl. ontbijt is €38,00 p.p. per nacht. Ook is het mogelijk om aan tafel aan te schuiven voor lunch en diner. Gewoon eten wat de pot schaft. Waarbij we natuurlijk rekening houden met intolerantie/allergieën/vegetarisch.

Boek je bij je reservering meteen volpension is de totaalprijs € 65,00 p.p, per nacht incl. koffie, thee.  Voor de overige drankjes vragen we een kleine vergoeding. Zodra het zonnetje zich laat zien en de temperatuur is aangenaam zal de BBQ met regelmaat aangestoken worden.